Τελευταία Νέα - Kapelis Packaging

Η Kapelis Packaging διακρίθηκε ανάμεσα στις δυναμικότερες Ελληνικές επιχειρήσεις και βραβεύτηκε ως Diamond of the Greek Economy 2020” για την υγιή και αναπτυσσόμενη επιχειρηματική της δραστηριότητα. Η εκδήλωση “Diamonds of the Greek Economy Awards” διοργανώθηκε από την εταιρεία New Times Publishing. Η συγκεκριμένη διάκριση αναδεικνύει τις δυναμικότερες και υγιέστερες ελληνικές επιχειρήσεις, στηριζόμενη σε συγκεκριμένους οικονομικούς δείκτες και κριτήρια όπως η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα, η σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κλπ. Ταυτοχρόνως συνυπολογίζονται συγκεκριμένοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό καθώς επίσης και η αντίστοιχη σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Η επανάληψη της διάκρισης ενισχύει τη δυναμική παρουσία της εταιρείας μας στην Ελληνική αγορά, αποδεικνύει την ηγετική θέση μας στον τομέα της συσκευασίας και καταδεικνύει τις δυνατότητες ανάπτυξής μας. Πιστεύουμε ότι με τις καινούριες, υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις μας, την αναγνωρισιμότητα και τη σκληρή δουλειά, η Kapelis Packaging από κοινού με τους αξιότιμους συνεργάτες της θα συνεχίσει να κυριαρχεί στον κλάδο της συσκευασίας.

Στους δύσκολους καιρούς λόγω της πανδημίας, η διάκριση αυτή μας δίνει κουράγιο να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Τοποθέτηση νέας αυτόματης κλειστικής μηχανής Reepack  για την παραγωγή έτοιμου γεύματος σε σκεύη πολυπροπυλενίου.

H Ιταλική εταιρεία Reepack αποτελεί ηγετικό κατασκευαστή των αυτόματων κλειστικών μηχανών (tray sealers) προσφέροντας την διασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος με προηγμένο σύστημα σφράγισης.

Η σειρά Reematic έχει τη δυνατότητα να σφραγίσει 60-70 τεμάχια/ λεπτό σε συνθήκες απλής σφράγισης, διαθέτει σύστημα ευθυγράμμισης των σκευών σε μία σειρά ώστε να διευκολύνει την τοποθέτηση ετικέτας, τον έλεγχο βάρους και την ανίχνευση ξένων σωμάτων στη συνέχεια της γραμμής.

 

Δείτε βίντεο από την λειτουργία της μηχανής

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Η ομάδα της Kapelis Packaging είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι η έδρα μας έχει μεταφερθεί σε νέες, ιδιόκτητες, σύγχρονες εγκαταστάσεις!

Πρόκειται για ένα χώρο μεγαλύτερης επιφάνειας, με πολύ υψηλά στάνταρ υγιεινής και ασφαλείας, ο οποίος εξασφαλίζει αυξημένες δυνατότητες για την εταιρεία μας, ώστε να λειτουργούμε ακόμη πιο γρήγορα, ακόμη πιο ποιοτικά, πάντοτε με γνώμονα την ταχύτερη και ορθότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η πολυετής προσπάθειά μας –πολλές φορές εν μέσω δύσκολων συγκυριών για όλους μας- να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην εφοδιαστική αλυσίδα, επιστέγασμα της οποίας αποτελεί η μεταφορά στις νέες μας εγκαταστάσεις, δε θα μπορούσε να ευωδωθεί χωρίς τη δική σας στήριξη και αρωγή. Οι σχέσεις μας, οι οποίες στηρίζονται πάντα στον επαγγελματισμό, τον αλληλοσεβασμό και την αμοιβαία εκτίμηση, μας έδωσαν δύναμη και κουράγιο όχι απλώς να αντέξουμε, αλλά να επιδιώκουμε διαρκώς να γινόμαστε καλύτεροι. Το καταφέρνουμε χάρη και στη βοήθειά σας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Συνεχίζουμε μαζί, με αισιοδοξία για το μέλλον!

Διαβάστε περισσότερα..

 

Η Kapelis Packaging εισέρχεται δυναμικά στο χώρο του ελέγχου ποιότητας της συσκευασίας, με τη διάθεση των ποιοτικών αναλυτικών συσκευών AtmoCheck®.

Φορητοί αναλυτές αερίων (portable gas analyzers) για τον έλεγχο των υπολειμματικών επιπέδων οξυγόνου και διοξειδίου του άνθρακα στη συσκευασία τροφίμων τροποποιημένης ατμόσφαιρας (MAP).

Οι συσκευές της σειράς AtmoCheck® είναι φορητοί, πρακτικοί gas analyzers που λειτουργούν με μπαταρία.

Συσκευές ποιοτικού ελέγχου για γρήγορο, ακριβή έλεγχο υπολειμματικών αερίων στη συσκευασία, ιδανικές για την παραγωγή, την αποθήκη ή το εργαστήριο.

 

Σύστημα απομακρυσμένου ελέγχου μηχανών OnSeal

Τα μοντέλα Semiauto και Rotary έχουν πλέον τη δυνατότητα, απομακρυσμένης τεχνικής υποστήριξης μέσω Internet στις λειτουργίες
της μηχανής, από εξειδικευμένο τεχνικό της εταιρείας μας.

Το σύστημα απομακρυσμένου ελέγχου περιορίζει την ανάγκη φυσικής παρουσίας τεχνικού,

και συμβάλει στην εξοικονόμηση χρόνου και τη μείωση απωλειών στην παραγωγή.

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με τον οίκο Detectamet, διαθέτει ανάλογα αναλώσιμα υλικά ανιχνεύσιμα από Metal Detectors και Ορατά σε X-ray Inspection Systems.

Η Kapelis Packaging βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την πρωτοπόρο Ιταλική εταιρεία Reepack, η οποία δραστηριοποιείται στο τομέα κατασκευής πλήρως αυτόματων μηχανών συσκευασίας τροφίμων.

 • Η εταιρεία Reepack διανέμει τις μηχανές της παγκοσμίως, εξασφαλίζοντας τις πιο προηγμένες και ασφαλείς λύσεις συσκευασίας.
 • Με τη χρήση της πρωτοπόρας ηλεκτρονικής πλατφόρμας ReeNEXT, δίνεται η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου λειτουργίας και παραμέτρων, καταγράφοντας την παραγωγικότητα και την κατανάλωση των μηχανών – γραμμών συσκευασίας σε πραγματικό χρόνο.
 • Πιστοποιημένη ως ΙοΤ (Internet of Things) λύση η οποία πληροί τις απαιτήσεις της βιομηχανίας 4.0 δίνοντας την δυνατότητα για την λειτουργία του “έξυπνου εργοστασίου”.
 • Τεχνολογία που προσφέρει την μέγιστη απόδοση με το μικρότερο δυνατό κόστος, αυξάνοντας τον κύκλο ζωής της μηχανής και συνεισφέροντας παράλληλα στη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος.

Πρέσες Χαρτιού και πλαστικού από την Kapelis Packaging

Κατάλληλες για μεγάλο εύρος εφαρμογών με δυνατότητα μείωσης όγκου ανακυκλώσιμων απορριμμάτων έως 95%.

Διαθέτουν εξαιρετικά μεγάλα έμβολα και ιδιαίτερα ανθεκτική οδήγηση πλάκας πίεσης, με σύστημα ελέγχου στρέψης, που εμποδίζει την υπερφόρτωση της μίας πλευράς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συμπίεσης.

Χαρακτιρίζονται από εύκολη και ασφαλή εκκίνηση λειτουργίας, με τη διαδικασία συμπίεσης να ξεκινάει αυτόματα με το κλείσιμο της πόρτας.

Τέλος υπάρχει η προοπτική κέρδους μέσω της προώθησης σε εταιρεία ανακύκλωσης.

Διαβάστε περισσότερα..

Η Kapelis packaging εισάγει στη γκάμα της καπάκια τύπου twist off για γυάλινα βάζα σε ποικιλία διαστάσεων και χρωμάτων κατάλληλα για συσκευασία κενού και παστερίωσης.

Διαβάστε περισσότερα..

H Kapelis Packaging εισάγει στη γκάμα της ποιοτικές μεμβράνες τροφίμων. Σε ποικιλία διαστάσεων και χαρακτηριστικών. Κατάλληλες για μικρής διάρκειας συσκευασία τροφίμων. Πιστοποιημένες για επαφή με τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα..

Φεβρουάριος 2019: Δωρεά σακουλών Doypack σε μαθητές

Η Kapelis Packaging πάντα ενισχύει και ενθαρρύνει δράσεις, ιδιαίτερα μαθητών στηρίζοντας τους έμπρακτα.

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να συσκευάσουν οι μαθητές του τμήματος Μαγειρικής-Αρτοζαχαροπλαστικής του ΕΕΕΕΚ Νέου Ηρακλείου τις δημιουργίες τους, τα Healthy Bites, απευθύνθηκαν σε εμάς για να προτείνουμε λύσεις.

Διαβάστε περισσότερα..

H Kapelis Packaging θα βρίσκεται στην Detrop, 28η Διεθνής Έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού και συσκευασίας, που λαμβάνει χώρα στις 02-04/03/2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο 10, θέση Β11-Β15 για να δείτε από κοντά τις μηχανές και τα υλικά που διαθέτουμε και να εξετάσουμε από κοινού ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας του προϊόντος σας.

Ιανουάριος: Συσκευάστε το προϊόν σας έξυπνα σε σακουλάκια Stick με τις μηχανές της Tauras Fenix.

 • Έως 360 sticks/λεπτό με δυνατότητα εως και 800 stics/λεπτό
 • Αυξομειώστε το μέγεθος του stick σύμφωνα με το προϊόν σας
 • Χρησιμοποιήστε φιλμ πλάτους έως 250 mm
 • 100 % ανοξείδωτη κατασκευή
 • Ευρωπαϊκής κατασκευής
 • Άμεσα διαθέσιμη στην έκθεση μας
 • Οικονομική

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και ελάτε να δείτε την μηχανή Stickpack σε λειτουργία στην μόνιμη μας έκθεση!

Διαβάστε περισσότερα για την Stickpack STP-250

Ιανουάριος: Pastpack | Αξιόπιστη, γρήγορη μηχανή σφράγισης από την Tauras-Fenix.

 •  Συσκευάστε το προϊόν σας σε μεγάλους περιέκτες ή διπλή σειρά σκευών
 •  Σφραγίστε με φύλλα αλουμινίου ή ρολό φιλμ το προϊόν σας
 •  Πίνακας ελέγχου με έγχρωμη οθόνη αφής
 •  Ευρωπαϊκής κατασκευής
 •  100% ανοξείδωτη κατασκευή
 •  Άμεσα διαθέσιμη στην έκθεση μας
 • Οικονομική

 

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και ελάτε να δείτε την μηχανή Pastpack σε λειτουργία στην μόνιμη μας έκθεση!

Διαβάστε περισσότερα για τις μηχανές Pastpack.

Ιανουάριος 2019: Σακούλες κενού-συρρίκνωσης από την Kapelis Packaging!

 • Δυνατότητα συρρίκνωσης σε θερμαινόμενη δεξαμενή νερού
 •  Ιδανικές για συσκευασία τυριών & κρεάτων
 • Σε ποικιλία υλικών και διαστάσεων
 •  Συσκευάστε το προϊόν σας σε διάφανες ή έγχρωμες σακούλες
 • Διατίθενται και με εκτύπωση του λογοτύπου σας κατά παραγγελία

Διαβάστε περισσότερα…

Ιανουάριος 2019: Νέο σκεύος CPET από την Kapelis Packaging!

Το μεγαλύτερο σκεύος που έχει δημιουργηθεί ποτέ με διαστάστεις 30×40, και με όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά των CPET!

 • Ομοιόμορφο ψήσιμο του προϊόντος σας σε θερμοκρασία
  έως 220 °C
 • Κατάλληλο να αποθηκεύσετε το προϊόν σας σε βαθειά κατάψυξη έως -40°C
 • Δεν κολλάει το προϊόν
 • Ανακυκλώσιμο

Διαβάστε περισσότερα…

Δεκέμβριος 2018: Νεα ‘Εγχρωμα Σκεύη PP

Kapelis Packaging σας δίνει τη δυνατότητα για πρωτότυπες και εντυπωσιακές συσκευασίες!

Δείτε τα νέα σκεύη μερίδας μιας χρήσης (διαστάσεων: 187 Χ 137 Χ 35mm) σε μοντέρνους χρωματισμούς, πράσινοκίτρινομπλε και πορτοκαλί.

Διαβάστε περισσότερα για τα σκεύη PP.

Οκτώβριος 2018: SYSKEVASIA 2018

Η εταιρεία Kapelis Packaging συμμετείχε και φέτος με επιτυχία στην 16η Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων και Logistics παρουσιάζοντας πλήρη γκάμα μηχανημάτων όπως υψηλής ποιότητας  θαλάμους κενού, κλειστικές μηχανές σκευών, οριζόντιες και κάθετες μηχανές συσκευασίας κ.ά., αλλά και υλικών όπως  ψηνόμενα σκεύη cpet, σακούλες vacuum, φιλμ συρρίκνωσης κ.λπ..

Το εντυπωσιακό περίπτερο των 150 τμ2 κέρδισε το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών και έδωσε τη δυνατότητα να προβάλλουμε τη σύγχρονη τεχνολογία στο χώρο της συσκευασίας τροφίμων, με τη βοήθεια του άρτια καταρτισμένου επιστημονικού προσωπικού μας.

Η ομάδα της Kapelis Packaging συνεχίζει να αναδεικνύει την επιστήμη και την τεχνολογία της συσκευασίας!

Ιούνιος 2018: Σακούλες Τύπου Doypack

Η Kapelis Packaging διαθέτει ποικιλία σακουλών τύπου Doypack.

Αν και αποτελούνται από εύκαμπτο υλικό μπορούν, λόγω κατάλληλης διαμόρφωσης στη βάση τους, να στέκονται όρθιες στο ράφι με αποτέλεσμα την καλύτερη παρουσίαση και προβολή του προϊόντος.

Επίσης, είναι επανακλειόμενες και έτσι διατηρούν καλύτερα το προϊόν μετά το άνοιγμά τους ενώ ταυτόχρονα είναι πρακτικές στη χρήση τους.

 •  Πάντα φέρουν zip για να ξανακλείνουν μετά από κάθε χρήση.
 •  Πάντα με εγκοπή εύκολου ανοίγματος για την αποσφράγιση της συσκευασίας.
 •  Δυνατότητα τοποθέτησης αντεπίστροφης βαλβίδας, όπως για παράδειγμα στη συσκευασία καφέ (για έξοδο του Διοξειδίου του Άνθρακα και μη επανείσοδο αέρα).
 •  Δυνατότητα χερουλιού ή τρύπας τύπου eurohole.
 •  Σε ποικιλία έτοιμων διαστάσεων. Ειδικές διαστάσεις επί παραγγελία.

 

 Τώρα σε νέες ανταγωνιστικές τιμές, πολύ ελκυστικές ειδικά σε κάποιες κατηγορίες σακουλών doypack!

Τέλος, για υψηλότερες ταχύτητες, υπάρχουν αυτόματες συσκευαστικές μηχανές που είτε χρησιμοποιούν έτοιμα, προδιαμορφωμένες σακούλες, είτε τις διαμορφώνουν επί τόπου (προσθέτοντας zip ή βαλβίδα, εαν απαιτείται) από απλό ρολό κατάλληλου φιλμ.

Η Kapelis Packaging διαθέτει και τους δύο τύπους μηχανών.

Μάϊος 2018: Η Kapelis Packaging, πρωτοπόρος στα ψηνόμενα σκεύη CPET στην ελληνική αγορά, συνεχώς αναπτύσσει το κωδικολόγιό της.

H Kapelis Packaging πρωτοπόρος στα ψηνόμενα CPET στην ελληνική αγορά συνεχώς αναπτύσσει το κωδικολόγιο της.

Η νέα σειρά κωδικών CPET είναι διαθέσιμη σε πρωτοποριακά σχήματα και νέες διαστάσεις.

Θα χαρούμε να εξετάσουμε από κοινού το προϊόν σας και να βρούμε κάποια λύση συσκευασίας που να το αναδεικνύει και να το κάνει ανταγωνιστικότερο στην αγορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

10 – 12 Μαρτίου 2018: Η Kapelis Packaging συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά στην έκθεση FOOD EXPO GREECE 2018, την μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη!

Η FOOD EXPO αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας, καθώς έχει επιβεβαιώσει τη φήμη της ως μια πραγματικά μεγάλη διεθνής έκθεση, που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Μετά την επιτυχημένη και αυξανόμενη παρουσία στην αγορά, η Kapelis Packaging στηρίξε τις δραστηριότητές της, προβάλλοντας τα καινοτόμα προϊόντα της στον κλάδο, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά καινοτόμα μηχανήματα και υλικά συσκευασίας, καθώς και ενημερώθηκαν για όλη τη γκάμα που προσφέρει η εταιρεία.

Στο περίπτερο της Kapelis Packaging στην έκθεση FOOD EXPO 2018 (Αίθουσα 1, Αριθμός Περιπτέρου B02/C01, στην είσοδο της αίθουσας), η εταιρεία ανέδειξε επαγγελματικά μηχανήματα συσκευασίας τροφίμων σε λειτουργία, καθώς και τα απαραίτητα υλικά πιστοποιημένης καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα.

Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες μας!

Call Now Button