Προφίλ Εταιρείας - Kapelis Packaging

Προφίλ Εταιρείας

Μετά από μία πολυετή κι επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της συσκευασίας έχουμε συσσωρεύσει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία σε πλήθος εφαρμογών στα τρόφιμα.

Με αποδεδειγμένη πορεία και ευρύ πελατολόγιο στην ελληνική αγορά, έχουμε αναδειχθεί ως οι πλέον εξειδικευμένοι στη συσκευασία τροφίμου ενώ αναπτύσσουμε εξίσου ολοκληρωμένες λύσεις και στο μη τρόφιμο.

Στόχος μας, είναι η δημιουργία ουσιαστικών και μακροχρόνιων συνεργασιών με τους πελάτες μας που θα χαρακτηρίζονται από ειλικρίνεια, ολοκληρωμένες υπηρεσίες, καινοτόμα προϊόντα και οικονομικά ανταγωνιστικές και αξιόπιστες λύσεις.

Το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας μας βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε βήμα, διασφαλίζοντας ότι οι λύσεις που προσφέρονται, ανταποκρίνονται στις απαιτούμενες προδιαγραφές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με πιστοποιημένα υλικά και αξιόπιστα μηχανήματα συσκευασίας, για κάθε εφαρμογή.

Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μας στη συσκευασία τροφίμων, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες, αξιόπιστες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις προστιθέμενης αξίας.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

• Διαθέτουμε εκτεταμένη βάση ικανοποιημένων πελατών.

• Διαθέτουμε ιστορικό καινοτόμων, αξιόπιστων και οικονομικών λύσεων συσκευασίας.

• Εκπροσωπούμε καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού, στοχεύοντας στην αξιοπιστία και την ποιότητα.

• Έχουμε συνδυασμένη εμπειρία πολλών ετών στη συσκευασία τροφίμου και όχι μόνο.

• Μας εμπιστεύονται εξίσου οι μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες αλλά και οι μικροί παραγωγοί.

• Η εταιρική κουλτούρα μας διαπνέεται από σεβασμό, ειλικρίνεια και μακροχρόνια εμπιστοσύνη.

• Έχουμε όραμα να βοηθήσουμε την ελληνική βιοτεχνία – βιομηχανία.

• Εν κατακλείδι, προοδεύουμε και εξελισσόμαστε γιατί αγαπάμε την συσκευασία.

Πιστοποιήσεις

Η Kapelis Packaging είναι πιστοποιημένη κατά το πρότυπο ISO 22000: 2005 που αρμόζει στη βιομηχανία τροφίμων. Βάσει αυτού, αλλά και λόγω της γενικότερης πολιτικής της, η εταιρεία συνεργάζεται μόνο με επιλεγμένους προμηθευτές που διαθέτουν πιστοποιημένα προϊόντα και αποδεδειγμένη αξιοπιστία αλλά και υψηλή τεχνολογία. Έτσι, οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι προμηθεύονται υλικά κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα που δίνουν ασφάλεια και προστιθέμενη αξία στο προϊόν τους.

‘Οραμα

Το όραμα της Kapelis Packaging είναι να αποτελεί έναν αρωγό γνώσης, τεχνολογίας και προστιθέμενης αξίας στην προσπάθεια της ελληνικής βιομηχανίας και βιοτεχνίας για ανάκαμψη και επιτυχή παρουσία στις διεθνείς αγορές.

Να βοηθήσει στην ανάδειξη της ελληνικής βιομηχανίας βρισκόμενη στο πλευρό του μεγάλου και μικρού Έλληνα παραγωγού τροφίμου και όχι μόνο.

Στόχος όλων μας είναι μία Ελλάδα αυτάρκης στην παραγωγή, στην τυποποίηση και διάθεση ποιοτικών τροφίμων στην εγχώρια αλλά και διεθνή αγορά.

PHOTO 5
PHOTO 6

Οι Αξίες μας

Η εταιρεία πιστεύει στις μακροχρόνιες και αμοιβαία επωφελείς εταιρικές σχέσεις τόσο με τους προμηθευτές όσο και με τους πελάτες της, με σεβασμό και ειλικρίνεια.

Η διαφύλαξη της ποιότητας των προϊόντων βάσει πρωτοκόλλου ISO 22000:2005 είναι υψίστης σημασίας. Προτεραιότητά μας η ποιότητα!

Η συμμετοχή σε προγράμματα ανακύκλωσης και η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος συνιστά κοινωνική εταιρική ευθύνη.

Η συνέπεια στις πληρωμές των προμηθευτών και του προσωπικού καθώς και η συνέπεια προς τις αρχές είναι βασικό συστατικό της εταιρικής κουλτούρας.

Επενδύσεις

Η εταιρεία μας επενδύει διαρκώς σε εγκαταστάσεις, σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνογνωσία, με συνεχή ενημέρωση για την τεχνολογία της συσκευασίας.

Call Now Button