Σχετικά με Εμάς - Kapelis Packaging

Εταιρικό Προφίλ

Μετά από μία πολυετή κι επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της συσκευασίας έχουμε συσσωρεύσει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία σε πλήθος εφαρμογών στα τρόφιμα.
Με αποδεδειγμένη πορεία και ευρύ πελατολόγιο στην ελληνική αγορά, έχουμε αναδειχθεί ως οι πλέον εξειδικευμένοι στη συσκευασία τροφίμου ενώ αναπτύσσουμε εξίσου ολοκληρωμένες λύσεις και στο μη τρόφιμο.
Στόχος μας είναι η δημιουργία ουσιαστικών και μακροχρόνιων συνεργασιών με τους πελάτες μας που θα χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια, ολοκληρωμένες υπηρεσίες, καινοτόμα προϊόντα και οικονομικά ανταγωνιστικές και αξιόπιστες λύσεις. Το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας
μας βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε βήμα ώστε να διασφαλίσει ότι οι λύσεις που προσφέρονται ανταποκρίνονται στις απαιτούμενες προδιαγραφές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με πιστοποιημένα υλικά και αξιόπιστα μηχανήματα συσκευασίας για κάθε εφαρμογή.

 

 

Διαβάστε περισσότερα..

Οι Εγκαταστάσεις μας

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στη Παλλήνη Αττικής και περιλαμβάνουν γραφεία, κέντρο διανομής και μεγάλους, κατάλληλους αποθηκευτικούς χώρους για επαρκές απόθεμα σε μεγάλη γκάμα κωδικών.

.

Διαβάστε περισσότερα..

Προμηθευτές

Η Kapelis Packaging προσφέρει επώνυμες λύσεις συσκευασίας από επιλεγμένους οίκους κατασκευής του εξωτερικού.

 

Διαβάστε περισσότερα… 

Ενταχθείτε στην εξειδικευμένη μας ομάδα

Εμπιστοσύνη, Τεχνογνωσία, Ευελιξία, αυτές είναι οι τρεις αρχές που βοήθησαν την εταιρεία να εδραιωθεί ως μια από τις πλέον αξιόπιστες στον κλάδο της συσκευασίας τροφίμου και όχι μόνο.

 

Διαβάστε περισσότερα…

Call Now Button