Σχετικά με εμάς

Η Kapelis Packaging είναι εξειδικευμένη στη συσκευασία τροφίμων και όχι μόνο. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε υλικά και μηχανήματα συσκευασίας με άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό. Εκπροσωπεί μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο καινοτόμες εταιρείες του κλάδου, παγκοσμίως.

Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μας στη συσκευασία τροφίμων, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες, αξιόπιστες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις προστιθέμενης αξίας.

Διαβάστε περισσότερα…

Μηχανές

Επιλέξτε τύπο μηχανής.

Υλικά & Τύποι Συσκευασίας

Επιλέξτε τύπο συσκευασίας.

Προτάσεις ανά Προϊόν

Επιλέξτε τον τύπο του προϊόντος σας.

Υπηρεσίες

Η Kapelis Packaging παρέχει ένα σύνολο επαγγελματικών υπηρεσιών στους πελάτες της για να καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις τους, από την πρώτη επαφή μέχρι την εκπαίδευση στην χρήση μηχανημάτων..

Διαβάστε περισσότερα…

Ενημερωτικό Υλικό & Video

Περιηγηθείτε εύκολα στα πολλά βίντεο και άρθρα μας.

Διαβάστε περισσότερα…

Εγγραφείτε τώρα στο eNewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.

HOMEPAGE NEWSLETTER GR

Τελευταία Νέα

 

Syskevasia2018 Expo: Η Kapelis Packaging θα συμμετέχει δυναμικά στην έκθεση Syskevasia 2018 (16η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics), που θα διεξαχθεί για ακόμη μια φορά στο Metropolitan Expo, 12 έως 15 Οκτωβρίου. Η εταιρεία θα παρουσιάσει πρωτοποριακά μηχανήματα και υλικά συσκευασίας! Θα σας περιμένουμε στην Aίθουσα 3, Περίπτερο B2-C1!

Kapelis Packaging Α.Ε.Β.Ε.

Ελληνικα
Παρακαλώ περιμένετε...

Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας

Θέλετε να ενημερωθείτε όταν δημοσιεύεται το Newsletter μας; Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το όνομά σας παρακάτω για να είστε οι πρώτοι που γνωρίζετε.