Μεγάλη πελατειακή βάση στην ελληνική αγορά με μακρά και αποδεδειγμένη παρουσία στη βιομηχανία.

Η Kapelis Packaging είναι σήμερα μια καλά εδραιωμένη εταιρεία με γνωστό εμπορικό σήμα στην τοπική αγορά και με μεγάλη βάση ευχαριστημένων πελατών, μεταξύ των οποίων πολλούς από τους μεγαλύτερους παραγωγούς-μεταποιητές τροφίμων στην Ελλάδα.

Οι καλές και ειλικρινείς σχέσεις με τον πελάτη είναι η βασική πεποίθηση της εταιρείας μας. Το κλειδί για μια επιτυχημένη πορεία είναι οι ισχυρές σχέσεις και η εμπιστοσύνη. Η καλή λειτουργία μας και η γρήγορη αντιμετώπιση των προβλημάτων βασίζεται στην επικοινωνία που έχουμε χτίσει στη διάρκεια των ετών τόσο εντός της εταιρείας, όσο και με τους πελάτες μας. Η εμπιστοσύνη έχει ως αποτέλεσμα τη σωστή ροή πληροφοριών και την ευελιξία καθώς εντοπίζουμε το πιθανό πρόβλημα γρήγορα ή ακόμα και το αποτρέπουμε, δημιουργούμε δηλαδή μία πραγματική συνεργασία με τον πελάτη, δεν πουλάμε απλά εμπόρευμα, κάτι που μας καθιστά έναν αξιόπιστο σύμβουλο.

Προσπαθούμε συνεχώς να διατηρούμε μια σωστή σχέση με τον πελάτη για να αυξήσουμε την προστιθέμενη αξία των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Αυτό αρχίζει συχνά με μια σωστή διερεύνηση των αναγκών του πελάτη και την εστίαση σε αυτές σύμφωνα πάντα με τους πρωταρχικούς εταιρικούς στόχους.

Ενδεικτικά Έργα

Ενδεικτικός Κατάλογος Πελατών

Για να επικοινωνήσετε με μας,  μπορείτε να μας καλέσετε τώρα ή να μας στείλετε email.

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζι σας, με γνώμονα την επιτυχημένη ανάδειξη του προϊόντος σας.

Ελληνικα
Παρακαλώ περιμένετε...

Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας

Θέλετε να ενημερωθείτε όταν δημοσιεύεται το Newsletter μας; Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το όνομά σας παρακάτω για να είστε οι πρώτοι που γνωρίζετε.