Η Kapelis Packaging έχει ισχυρή παρουσία σε μεγάλες εκθέσεις του κλάδου.

Η Kapelis Packaging υποστηρίζει την επιτυχή της στρατηγική για ανάπτυξη και διείσδυση στην αγορά, μεταξύ άλλων, με τη συνεπή παρουσία της στις κύριες εμπορικές εκθέσεις του κλάδου της συσκευασίας, με έμφαση στο τρόφιμο, εντός και εκτός Ελλάδας.

Πάντα σε περίοπτη θέση, στην πρώτη σειρά περιπτέρων του εκθεσιακού χώρου, η εταιρεία συμμετέχει με περίπτερα ικανού μεγέθους ώστε να φιλοξενούν την ευρεία σειρά καινοτόμων προϊόντων, τόσο σε μηχανολογικό εξοπλισμό όσο και υλικά συσκευασίας, που έχει κάθε φορά να παρουσιάσει.

Οι επαγγελματίες εκπρόσωποι της Kapelis Packaging δίνουν την ευκαιρία στον επισκέπτη να συζητήσει τις νέες εξελίξεις του κλάδου καθώς και εξατομικευμένες λύσεις για κάθε ειδική ανάγκη συσκευασίας που προέρχονται από τους πλέον πρωτοπόρους και ποιοτικούς οίκους κατασκευής διεθνώς.

Παρατίθενται στη συνέχεια οι κύριες εκθέσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει η εταιρεία κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.

Ελληνικα
Παρακαλώ περιμένετε...

Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας

Θέλετε να ενημερωθείτε όταν δημοσιεύεται το Newsletter μας; Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το όνομά σας παρακάτω για να είστε οι πρώτοι που γνωρίζετε.