Μηχανήματα Θερμοδιαμόρφωσης

Τα μηχανήματα θερμοδιαμόρφωσης σχηματίζουν, γεμίζουν και σφραγίζουν σκεύη ταυτόχρονα. Χρειάζονται δύο κυλίνδρους φιλμ: ένα στο κάτω μέρος, παχύ για να παράγει σκεύη μετά από θερμοδιαμόρφωση και ένα στο πάνω, λεπτότερο για να σφραγίζει τα σκεύη που σχηματίζονται λίγο πριν. Ως εκ τούτου, οι μηχανές θερμοδιαμόρφωσης είναι ένα μικρό εργοστάσιο από μόνες τους, χρησιμοποιώντας όλες τις πτυχές της συσκευασίας. Τέτοιες μηχανές είναι εξαιρετικά εξειδικευμένες και απαιτούν υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία. Είναι σε θέση να συσκευάσουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως τα έτοιμα γεύματα, το κρέας, το ψάρι, το τυρί, τα αποξηραμένα προϊόντα και πολλά άλλα.

Η Kapelis Packaging προτείνει τη σειρά μοντέλων Future Pack της γερμανικής HILUTEC. Είναι ανθεκτικές και συμπαγούς κατασκευής, πλήρως ανοξείδωτες, εξαιρετικά ακριβείς στο σχεδιασμό και την κατασκευή, οι θερμοδιαμορφωτές FP είναι η καλύτερη επιλογή όσον αφορά την ποιότητα και την αξία. Παραδίδονται πάντα κατόπιν παραγγελίας, μπορούν να καλύψουν κάθε ιδιαίτερη ζήτηση σε υψηλά πρότυπα.

Ελληνικα
Παρακαλώ περιμένετε...

Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας

Θέλετε να ενημερωθείτε όταν δημοσιεύεται το Newsletter μας; Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το όνομά σας παρακάτω για να είστε οι πρώτοι που γνωρίζετε.