Υπηρεσίες

Συνεχής τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη

Σε συνέχεια της παράδοσης ενός έργου στον πελάτη, η Kapelis Packaging συνεχίζει την επαφή και υποστήριξή της σε περιπτώσεις νέων αιτήσεων, συντηρήσεων, ανταλλακτικών ή τυχόν βλαβών. Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας είναι σε θέση να υποστηρίξει τεχνικά τον μηχανολογικό εξοπλισμό και τη συντήρησή του ενώ περαιτέρω η εταιρεία υποστηρίζει συμβουλευτικά τον πελάτη για τη βέλτιστη αξιοποίηση του μηχανήματος και των υλικών συσκευασίας.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

SERVICE
Υπηρεσίες
Κατηγορίες
Τύποι Μηχανών
Υλικά & Τύποι Συσκευασίας
Αριθμός τηλεφώνου

Ολοκληρωμένη διαχείριση έργου

Κατόπιν ολοκλήρωσης της πρότασης συσκευασίας και λήψης της παραγγελίας, λαμβάνει χώρα το στάδιο κατασκευής της μηχανής βάσει δειγμάτων υλικών συσκευασίας και προϊόντων του πελάτη.

Τυχόν παρατηρήσεις του κατασκευαστή που προκύπτουν στην πορεία κοινοποιούνται στον πελάτη για το βέλτιστο τελικό αποτέλεσμα.

Η εγκατάσταση της μηχανής γίνεται στον τελικό χώρο παραγωγής σε συνεργασία με τεχνικό του προμηθευτή εάν απαιτείται, με επιτόπου δοκιμές με πραγματικό προϊόν και εκπαίδευση των χειριστών.

Δωρεάν αποστολή εντός Αττικής

Η Kapelis Packaging παραδίδει δωρεάν από τις εγκαταστάσεις της σε κάθε πελάτη της εντός του νομού Αττικής ή σε πρακτορείο της επιλογής του.

Από το 1990, η εμπερία και η δέσμευση για ικανοποίηση του πελάτη, είναι οι λόγοι για τους οποίους η Kapelis Packaging φημίζεται ότι παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

 

Ελάτε σήμερα σε επαφή με το εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα της Kapelis Packaging για κάθε ανάγκη after-sales service!

Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας (μηχανολόγοι-μηχανικοί, βιολόγοι, χημικοί-μηχανικοί, κτλ.) είναι πάντα διαθέσιμοι στους πελάτες της εταιρείας για παροχή βοήθειας, συμβουλών και κάθε άλλης υποστήριξης.

Τμήμα Παραγγελιών

Ελίνα Παυλίδου

Διευθυντής Τεχνικού Τμήματος –

Υπεύθυνος Μηχανών Συσκευασίας

Αργύρης Στούρας

Τμήμα Ανάπτυξης Έργων – Χημικός Μηχανικός

Σωτήρης Αγγελόπουλος

Τμήμα Πωλήσεων – Διευθυντής Πωλήσεων

Σπύρος Νταλάκος

Τμήμα Τεχνικού Ελέγχου

Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος

Τμήμα Πωλήσεων – Σύμβουλος Πωλήσεων

Παναγιώτης Κωστός

Τμήμα Πωλήσεων – Σύμβουλος Πωλήσεων

Απόστολος Πατέας

Τμήμα Πωλήσεων – Μηχανικός Πωλήσεων

Σταύρος Παπαζαχαρίας

 

Η Kapelis Packaging παρέχει ένα σύνολο επαγγελματικών υπηρεσιών στους πελάτες της για να καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις τους, από την πρώτη επαφή μέχρι την εκπαίδευση στην χρήση μηχανημάτων και το after sales service.

 

Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών, παρακαλούμε να μας καλέσετε τώρα ή να μας στείλετε ένα email.

Ελληνικα