Προφίλ Εταιρείας - Kapelis Packaging

Εταιρικό Προφίλ

Μετά από μία πολυετή κι επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της συσκευασίας έχουμε συσσωρεύσει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία σε πλήθος εφαρμογών στα τρόφιμα.

Με αποδεδειγμένη πορεία και ευρύ πελατολόγιο στην ελληνική αγορά, έχουμε αναδειχθεί ως οι πλέον εξειδικευμένοι στη συσκευασία τροφίμου ενώ αναπτύσσουμε εξίσου ολοκληρωμένες λύσεις και στο μη τρόφιμο.

Στόχος μας, είναι η δημιουργία ουσιαστικών και μακροχρόνιων συνεργασιών με τους πελάτες μας που θα χαρακτηρίζονται από ειλικρίνεια, ολοκληρωμένες υπηρεσίες, καινοτόμα προϊόντα και οικονομικά ανταγωνιστικές και αξιόπιστες λύσεις.

Το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας μας βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε βήμα, διασφαλίζοντας ότι οι λύσεις που προσφέρονται, ανταποκρίνονται στις απαιτούμενες προδιαγραφές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με πιστοποιημένα υλικά και αξιόπιστα μηχανήματα συσκευασίας, για κάθε εφαρμογή.

Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μας στη συσκευασία τροφίμων, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες, αξιόπιστες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις προστιθέμενης αξίας.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

  • Διαθέτουμε εκτεταμένη βάση ικανοποιημένων πελατών.
  • Διαθέτουμε ιστορικό καινοτόμων, αξιόπιστων και οικονομικών λύσεων συσκευασίας.
  • Εκπροσωπούμε καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού, στοχεύοντας στην αξιοπιστία και την ποιότητα.
  • Έχουμε συνδυασμένη εμπειρία πολλών ετών στη συσκευασία τροφίμου και όχι μόνο.
  • Μας εμπιστεύονται εξίσου οι μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες αλλά και οι μικροί παραγωγοί.
  • Η εταιρική κουλτούρα μας διαπνέεται από σεβασμό, ειλικρίνεια και μακροχρόνια εμπιστοσύνη.
  • Έχουμε όραμα να βοηθήσουμε την ελληνική βιοτεχνία – βιομηχανία.
  • Εν κατακλείδι, προοδεύουμε και εξελισσόμαστε γιατί αγαπάμε την συσκευασία.
  • Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό τόσο επιστημονικό όσο και τεχνικό, πάντα με διάθεση να δώσει λύσεις και να βοηθήσει τους πελάτες μας τόσο πριν αλλά και μετά την πώληση των προϊόντων μας
  • Ενημερωνόμαστε τακτικά μέσω σεμιναρίων αλλά και εκθέσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό για όλες τις εξελίξεις και τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της συσκευασίας ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή/ λύση ανάλογα με το προϊόν σας
  • Διαθέτουμε άμεση τεχνική κάλυψη και τηλεφωνική υποστήριξη με πλήρη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών για όλα τα μηχανήματά μας σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω δικού μας εξειδικευμένου και πιστοποιημένου τεχνικού προσωπικού
  • Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υλικών και μηχανημάτων υποστηρίζοντας τόσο τον μικρό παραγωγό όσο και τις μεγάλες βιομηχανίες
  • Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε ανταγωνιστικές τιμές αλλά και μεγάλη ποικιλία υλικών και μηχανημάτων ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη

Πιστοποιήσεις

Η Kapelis Packaging είναι πιστοποιημένη κατά το πρότυπο ISO 22000: 2005 που αρμόζει στη βιομηχανία τροφίμων.

Βάσει αυτού, αλλά και λόγω της γενικότερης πολιτικής της, η εταιρεία συνεργάζεται μόνο με επιλεγμένους προμηθευτές που διαθέτουν πιστοποιημένα προϊόντα και αποδεδειγμένη αξιοπιστία αλλά και υψηλή τεχνολογία. Έτσι, οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι προμηθεύονται υλικά κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα που δίνουν ασφάλεια και προστιθέμενη αξία στο προϊόν τους.

Όραμα

Το όραμα της Kapelis Packaging είναι να αποτελεί έναν αρωγό γνώσης, τεχνολογίας και προστιθέμενης αξίας στην προσπάθεια της ελληνικής βιομηχανίας και βιοτεχνίας για ανάκαμψη και επιτυχή παρουσία στις διεθνείς αγορές.

Να βοηθήσει στην ανάδειξη της ελληνικής βιομηχανίας βρισκόμενη στο πλευρό του μεγάλου και μικρού Έλληνα παραγωγού τροφίμου και όχι μόνο.

Στόχος όλων μας είναι μία Ελλάδα αυτάρκης στην παραγωγή, στην τυποποίηση και διάθεση ποιοτικών τροφίμων στην εγχώρια αλλά και διεθνή αγορά.

Οι Αξίες μας

Η εταιρεία πιστεύει στις μακροχρόνιες και αμοιβαία επωφελείς εταιρικές σχέσεις τόσο με τους προμηθευτές όσο και με τους πελάτες της, με σεβασμό και ειλικρίνεια. Η διαφύλαξη της ποιότητας των προϊόντων βάσει πρωτοκόλλου ISO 22000:2005 είναι υψίστης σημασίας. Προτεραιότητά μας η ποιότητα!

Η εταιρεία μας στηρίζει το προσωπικό της μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων ώστε να εξελίσσονται δίνοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ίδια την εταιρεία.

Στηρίζει τους νέους απόφοιτους με μικρή ή καθόλου προϋπηρεσία σε νέες θέσεις εργασίας ωφελώντας την ίδια αλλά και την κοινωνία.

Συνεργάζεται με Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα για την πραγματοποίηση πρακτικών ασκήσεων των σπουδαστών επί πτυχίο.

Συμβάλει υπεύθυνα στην βιωσιμότητα του περιβάλλοντος μέσω συνεργασίας εταιρειών ανακύκλωσης όπως την ΕΕΑΑ, ΕΟΑΝ και ΑΦΗΣ.

Στο ίδιο πνεύμα χρησιμοποιεί λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης, διαθέτει ηλεκτροκίνητα ανυψωτικά οχήματα και στηρίζει όλες τις εσωτερικές, φιλικές προς το περιβάλλον ενέργειες, όπως την εξοικονόμηση χαρτιού και μελανιών προωθώντας τα ηλεκτρονικά έντυπα και την χρήση φωτοκύτταρων σε χώρους χαμηλής επισκεψιμότητας.

Η συνέπεια στις πληρωμές προς τους προμηθευτές και το προσωπικό μας αλλά και η διαφάνεια μέσω ελέγχου των οικονομικών μας στοιχείων από ορκωτό λογιστή είναι βασικό συστατικό της εταιρικής μας κουλτούρας.

Τέλος οι προσφορές μας στα Παιδικά Χωριά SOS, τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και το Χαμόγελο του παιδιού δείχνει έμπρακτα την κοινωνική μας ευαισθησία και την διάθεση για στήριξη του κοινωνικού συνόλου.

Επενδύσεις

Η εταιρεία μας επενδύει διαρκώς σε εγκαταστάσεις, σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνογνωσία, με συνεχή ενημέρωση για την τεχνολογία της συσκευασίας.

Call Now Button